29 Mayıs 2012 Salı

Buşaık makinesi nasıl çalışır?

çamaşır makinesi fiyatları Bakmak için TIKLA

erkek sandalet modelleri erkek sandaletleri fiyat karşılaştırma bulaşık makinesi fiyatları fırın fiyatları



Bulaşık makinesi konut ve lokantalar gibi mahallerde tabak ve öbür mutfak araçlarını yıkayıp temizlemek için yararlanılmakta olan ekipmana verilen addır. Bulaşık makinesi, mutfaktaki misyonu ile bayanlara en çok yardımcı olan mekanizmaların başını çekmektedir. Hayat normlarının çoğalmasını da temin etmekte olan bulaşık makinesi, bununla beraber bulaşık temizleme sürecinin hesaplı olmasını karşılamaktadır. Bulaşık makinesiyle temizleme esnasında, bulaşık deterjanı ve hassas yıkama için bulaşık makinesi tuzu değerlendirilmektedir.

Bulaşık Makinesi özellikleri

Piyasada değişik niteliklerde bi hayli bulaşık makinesi bulunmaktadır. Bulaşık yıkama makinesi hususiyeti mevzusunda malumat sahibi olunması gereksinim olan aleti almayı sağlar.

Bulaşık Makinesi Hacmi

Bulaşık yıkama makinesi dünya normu, 1 servis takımı olaraktan tanımlanır. Farklı boyutlardaki çanak ve tabaklar bulaşık makinesi temizleme kısmına daima uymayabilir. Bu sebeple bulaşık makinesi almadan evvel mutfak cihazları ile olan uyuma itina etmeniz icap eder.

Dükkanda faydalanılmakta olan bulaşık yıkama makinesi bir saate yıkamış olduğu tabak sayısına göz gezdirilerek kategorize edilir. Kategorize etme aynı boyutta tabakların üstünde yapılmaktadır. Bu kategorize etme işlemi standart büyüklükte olan tabaklar üzerinde değerlendirilen bardak yıkama aletleri için geçerlidir.

Bulaşık yıkama makinesi Ebatları

Mutfakta özel bölüme yerleştirilen bulaşık makinesinin eni ve derinliği çoğunlukla 60 cm olmak üzere klasik boyuttadır ve ekseriyetle çok fazla bulaşık yıkama makinesi için monte edilmiş var olduğu alan minumum 86 santimetre büyüklüğünde bulunması lazımdır. Seyyar bulaşık makinesi genişliği 45’e 60 santimdir ve tekerlekli ayaklarla sabit tezgâha sabitlenir. Bulaşık makineleri, tall tub ya da normal olarak tasnif edilir. Klasik bulaşık makinesi, makine yerleşimi ve onarımı kolay bir vaziyete getirmek için kapağının alt kısmında müdafaa levha icap eder. Fakat tall tub bulaşık makinesinin kapasitesi yüzde 20 daha fazladır ve bulaşık yıkama makinesi ön kapağı sabit olduğundan dolayı daha iyi ses düşüren vasıf verir.


Sessiz Bulaşık Makinesi

Bugünkü bulaşık makinesi, önceki aletlere oranla sessiz çalışırlar. Bulaşık yıkama makinesi üretiminde farklı taraflarında kalın katmanlar, ses küçültücü maddeler ve plakalar kullanılıp, kırkdört desibele dek ses düşürtme seviyesi ortaya çıkar. Ses azaltıcı hususiyeti olmayan düşük özellikli ve product bulaşık yıkama makinesi genellikle altmışbeş desibel ses derecesinde çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder