29 Mayıs 2012 Salı

Bulaşık makinesi

çamaşır makinesi fiyatları Bakmak için TIKLA

erkek sandalet modelleri erkek sandaletleri fiyat karşılaştırma bulaşık makinesi fiyatları fırın fiyatları



Bulaşık yıkama makinesi hane ve restoranlar gibi mekanlarda tabak ve öbür mutfak aletlerini temizlemek için kullanılmakta olan alete bahşedilen addır. Bulaşık makinesi, mutfaktaki vazifesi ile hanımlara en çok yardımcı olan mekanizmaların başında gelir. Yaşam ölçülerinin artmasını da temin etmekte olan bulaşık makinesi, bununla beraber bulaşık temizleme sürecinin hesaplı olmasını karşılamaktadır. Bulaşık makinesiyle temizleme sırasında, bulaşık deterjanı ve hassas yıkama için bulaşık makinesi tuzu değerlendirilmektedir.

Bulaşık Makinesi hususiyetleri

Piyasada başka vasıflarda çok fazla bulaşık makinesi bulunmaktadır. Bulaşık yıkama makinesi hususiyeti bahsinde malumat sahibi olunması ihtiyaç olan makineyi almayı sağlar.

Bulaşık yıkama makinesi Kapasitesi

Bulaşık yıkama makinesi dünya ölçütü, 1 hizmet takımı olarak tasvir edilir. Farklı ebatlardaki kap ve tabaklar bulaşık yıkama makinesi temizleme kısmına hep bağdaşmayabilir. Bu nedenle bulaşık makinesi temin etmeden önce mutfak cihazları ile olan uyuma dikkat etmeniz lazımdır.

Ticarethanede menfaatlenilmekte olan bulaşık yıkama makinesi bir saate yıkamış olduğu tabak miktarına göz gezdirilerek kategorize edilir. Sınıflandırma aynı boyutta tabakların üstünde uygulanmaktadır. Bu kategorize etme işlemi klasik boyutta olan tabaklar üstünde değerlendirilen bardak temizleme aletleri için geçerlidir.

Bulaşık Makinesi Boyutları

Mutfakta özel bölmeye yerleştirilen bulaşık makinesinin genişliği ve derinliği genellikle 60 cm olmak üzere normal büyüklüktedir ve umimiyetle birçok bulaşık makinesi için yerleştirilmiş bulunduğu bölge en düşük seksenaltı santimetre boyutunda bulunması lazımdır. Taşınabilir bulaşık yıkama makinesi eni 45’e 60 cmdir ve tekerlekli ayaklarla durağan tezgâha tutturulur. Bulaşık yıkama makineleri, tall tub yahut klasik olaraktan sınıflandırılır. Klasik bulaşık yıkama makinesi, makine yerleşimi ve onarımı kolayca bir vaziyete getirmek için kapağının aşağı kısmında koruyucu levha lazımdır. Ancak tall tub bulaşık makinesinin hacmi yüzde yirmi daha fazladır ve bulaşık yıkama makinesi ön kapağı sabit olduğu için daha güzel ses azaltan nitelik sağlar.


Sessiz Bulaşık Makinesi

Bugünkü bulaşık makinesi, eski aletlere oranla sessiz çalışırlar. Bulaşık yıkama makinesi üretiminde farklı taraflarında kalın tabakalar, ses küçültücü içerikler ve levhalar kullanılıp, 44 desibele dek ses azaltma seviyesi açığa çıkar. Ses düşürücü hususiyeti olmayan düşük kaliteli ve unit bulaşık yıkama makinesi çoğunlukla 65 desibel ses derecesinde çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder