29 Mayıs 2012 Salı

Bulaşık mankinesi nedir?

çamaşır makinesi fiyatları Bakmak için TIKLA

erkek sandalet modelleri erkek sandaletleri fiyat karşılaştırma bulaşık makinesi fiyatları fırın fiyatları



Bulaşık yıkama makinesi konut ve restoranlar gibi mahallerde tabak ve öbür mutfak ekipmanlarını temizlemek için yararlanılmakta olan ekipmana bahşedilen isimdir. Bulaşık makinesi, mutfaktaki işi ile bayanlara en çok imdadına yetişen makinelerin başını çeker. Yaşam standartlarının artmasını da elde etmekte olan bulaşık makinesi, bununla beraber bulaşık yıkama işleminin idareli olmasını karşılamaktadır. Bulaşık makinesiyle yıkama sırasında, bulaşık deterjanı ve hassas yıkama için bulaşık makinesi tuzu değerlendirilmektedir.

Bulaşık Makinesi Özellikleri

Ortalıkta farklı vasıflarda birçok bulaşık yıkama makinesi yer alır. Bulaşık yıkama makinesi hususiyeti mevzusunda malumat sahibi olunması ihtiyaç olan makineyi almayı temin eder.

Bulaşık yıkama makinesi Kapasitesi

Bulaşık makinesi dünya standardı, bir servis ekibi olarak tasvir edilir. Başka boyutlardaki kap ve tabaklar bulaşık makinesi temizleme kısmına hep bağdaşmayabilir. Bu nedenle bulaşık yıkama makinesi almadan evvel mutfak cihazları ile olan ahenke dikkat etmeniz lazımdır.

İş yerinde menfaatlenilmekte olan bulaşık makinesi 60 dakikada yıkamış olduğu tabak adetine bakılarak tasnif edilir. Kategorize etme aynı ölçüde tabakların üstünde yapılmaktadır. Bu sınıflandırma aşaması klasik ölçüde olan tabaklar üzerinde değerlendirilen bardak yıkama makineleri için geçerlidir.

Bulaşık Makinesi Boyutları

Mutfakta özel bölüme yerleştirilen bulaşık makinesinin genişliği ve derinliği çoğunlukla 60 cm olmak üzere standart büyüklüktedir ve çoğunlukla çok fazla bulaşık makinesi için monte edilmiş bulunduğu çevre minumum 86 santimetre büyüklüğünde bulunması icap eder. Portatif bulaşık yıkama makinesi eni 45’e 60 santimdir ve tekerlekli ayaklarla sabit tezgâha sabitlenir. Bulaşık makineleri, tall tub ya da klasik olarak kategorize edilir. Standart bulaşık makinesi, makine kurulumunu ve tamiri basit 1 vaziyete getirmek için kapağının alt kesiminde koruyucu levha iktiza eder. Ancak tall tub bulaşık yıkama makinesinin kapasitesi yüzde 20 daha çoktur ve bulaşık yıkama makinesi ön kapağı sabit olduğu için daha iyi ses düşüren vasıf verir.


Sessiz Bulaşık Makinesi

Modern day bulaşık makinesi, eski aletlere oranla sessiz çalışırlar. Bulaşık yıkama makinesi yapımında başka taraflarında kalın tabakalar, ses küçültücü maddeler ve levhalar kullanılıp, kırkdört desibele kadar ses azaltma derecesi açığa çıkar. Ses düşürücü özelliği olmayan düşük özellikli ve örnek bulaşık makinesi çoğunlukla altmışbeş desibel ses seviyesinde çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder